Feed on
Posts
Comments

Killar och sport

I morgon ska jag få en överraskning, har väntat i ett par veckor eller så och är trött på Niklas fifflande med mobilen och planerande med Martin (kiddos gudfar och Niklas bror), tydligen. Det är någonting som ska hända ute för det är tydligen tråkigt om det regnar. Ska bli intressant att se vad det är.

En till, mycket tråkigare ”överraskning” är att Niklas ska se på någon jävla fotbollsmatch i helgen. Hade hoppats på att han skulle kunna göra det hos sina föräldrar men dom har inte kanal 5 så han ska se det hemma. Jag trodde att mina möten med sportfånar var över för tusen år sedan men jag har haft fel förr och så även den här gången. Killar och deras fotboll…

Jag gillar fotboll, alltså amatörfotboll och se en match när någon man känner spelar. T.ex. har jag lovat Niklas att jag ska följa med och kolla på deras korpenmatch någon gång. Jag är den nya Victoria Beckham, någon gång lär väl hon också befattat sig med korpenspelare…? Men jag haaatar att se på proffsfotboll på tv. Allt är roligare än att se på fotboll på tv. Tvättar, går på toa, renbäddar sängen eller tvättar fönstren hellre. Kan även tänka mig att se på när färg torkar i 90 minuter.

Jag får väl bara acceptera alla som har det här sjukt tråkiga fotbollsintresset med tanke på att de flesta verkar ha det men jag respekterar det inte. Ät skit och dö säger jag bara till fotbolls-tv. Så är det, så blir det, först snögere sen driv ä som mormor skulle ha sagt…

gris

2 Responses to “Killar och sport”

  1. familyportrait skriver:

    Jag är hellre ett barn i Afrika än att se någon fjantig Danmark-Sverige match. Om dom visste hur tråkigt det är att kolla på så skulle dom vara glada över att sparka kokosnötter på stranden…Och jag kan inte heller dricka öl men kunde jag så skulle jag göra det medan jag såg färg torka ;)

  2. Dryden skriver:

    Danmark – Sverige ser man oavsett man gillar fotboll eller inte, viktigaste matchen på flera år. Var glad att du ens kan se den, tänk på barnen i Afrika som vare sig kan se matchen och än mindre äta chips och dricka öl.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu