Feed on
Posts
Comments

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något, just av den anledningen att jag inte tänkt skriva mer eftersom att det drivs med vad jag och andra skriver i en annan blogg men jag ska skriva lite nu iaf. Att ens vänner sitter och skrattar åt mitt liv, vad jag gör och vad jag skriver gör väl bara deras liiite mer tragiska? Har man inte bättre saker för sig än att skratta åt och nedvärdera sina ”vänner” som man kallar sig så är inte det mitt problem.

Jag är fet. FET FET FET FET. Jag kan inte han några kläder. Jag och N var i Linköping igår och shoppade? Nej. Vi åt Subway och FÖRSÖKTE shoppa. Vi letar kläder, letar kläder och letar kläder. Allt han visar fnyser jag bort och säger ”Men vill du helt jävla ärligt att jag ska klä mig som en gammal tant? Du har ju verkligen ingen smak.” Låter inte så himla trevligt va?

Vi har olika smak. Det är ett litet dilemma när vi ska shoppa tillsammans. Det andra dilemmat är att det inte finns mammakläder som inte ser tantiga ut. Inte nu på slutet när man måste ha STÖRRE kläder än de minsta mammakläderna. Så när vi kom hem var jag skitförbannad. Så jääävla less på att vara gravid nu. Vill att Kiddo ska ut. NU! Jag skäms inte för att säga så, tycker inte att det är något fel med det. Jag älskar Kiddo redan men just nu är det mycket problem. Vill helst inte sitta inne nu den sista månaden men kan inte gå ut heller för kläderna sitter som ett jävla korvskinn. Vilket i-landsproblem? Nja, JA. I fattiga länder kan man gå runt i stora lakan, för där klär man sig så, i dyra och billiga tyger. Fan vad skönt. Ta på sig ett lakan sedan drar man. Eller en gardin av det finare slaget kanske?

Så igår la jag mig i sängen och skrek, Niklas försöker hjälpa men enligt mig så stjälper det bara. Klart tur att han står ut med att jag blir galen. Han förstår men kommer med usla lösningar. Han tror att jag tänker gå runt i en stor säck eller liknande. Typ runkisar och en luvtröja eller det andra förslaget; killkläder. Sorry! Jag tänker inte se ut som en lesbisk insiminerad wt-strumpa. Inget fel på lesbiska alltså, ni som känner mig vet ju min ståndpunkt inför det där ;)

Jag skrek att jag var rund som en boll, jag drog jämförelser med barbapappa. Jag sa sarkastiskt ”Jag kan ju gå ner på stan och agera barbapappa, då blir väl alla jävligt glada?!”. Niklas sa ”Ja, gå och jobba på Lilla Krypin” (det är en barnartiklar/leksak-allt i ett affär). Då blev jag förbannad för det ist och sa ”JAG ÄR INTE ETT JÄVLA PÄRON, HAR DU SETT ETT PÄRON PRATA NÅGON GÅNG ELLER?! JAG ÄR EN BOLL!!!! EN FEET JÄVLA RUND BOLL!!” Jo, för bollar pratar väl?…

Och för er som inte har märkt det så är det snart jul. Vi har pyntat i helgen, adventsstakar, tomtar (som Niklas envisas med, själv så är jag livrädd för tomtar och avskyr tomtefigurer), sedan har vi en julstjärna också. Dessutom har vi shoppat massor till lägenheten på senaste.

En svart matta, svart överdrag till soffan, fotöljen och fotpallen, svart rullgardin i bambu till köket, tallrikunderlägg med kaffekoppar på, nya gardiner till allrummet, en klocka som ser ut som en livboj i blått och vitt men den går för snabbt så vi har satt den på 15.30, det var den tiden som jag åkte till Norrköping och träffade Niklas för första gången (vi kom även fram till att vi varit tillsammans ett år för någon dag sedan) det är inte så lång tid men ett barn har vi på incoming. Vi har köpt en liten båt, ja, prydnad alltså, en ny lampa, en annan prydnad som det står ”F A M I L Y” på, köpt en väggtext skitfin som det står ”All you need is LOVE”, klädnypor i trä som vi ska sätta upp foton med…Vi har handlat massor och vårt hem är fantastiskt!

För övrigt så längtar jag nästan ihjäl mig till den 19e, men jag säger inte varför!

niklaskatt2

4 Responses to “”

  1. Pernilla skriver:

    Säg till när jag ska ta åt mig, ”charly” :p

  2. Charly skriver:

    Och du var värdelös. ”:D”.

  3. Pernilla skriver:

    Charly, nu var du frän :)

  4. Charly skriver:

    Vad bra att du känner dig tvungen att påpeka att du sa det där om Barbapappa sarkastiskt. Annars hade nog ingen annan förstått det!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu