Feed on
Posts
Comments

Eftersom det insinueras att jag inte skulle ha råd att både betala mina räkningar och köpa saker jag vill ha, tänkte jag idag visa var skåpet ska stå, genom att SHOPPA, och då menar jag inte en massa billig dynga, begagnade saker, secondhand etc. Inte för att det alltid är ett fel med secondhand, man kan köpa bra grejer som man förfinar och anpassar till sitt hem tex. om man köper ett bord som man slipar och målar om för att sedan gjuta en betongskiva och lägga på, och så har man relativt enkelt ett mycket snyggt bord. Men för att klara sådant krävs det väl en viss kreativitet och ambition, vilket en del saknar, eller så är man helt enkelt för korkad för att lyckas göra något med sitt liv och vardag.

Så, vi började med att handla en ny lampa till varddagsrummet och skursaker, skitkul, inte. NilliVanilli svor rätt bra medans hon monterade lampan, den var faktiskt mycket knepig att få till. Men det duger ju inte om man ska SHOPPA med stil. Det var ett tag sedan jag köpte något tycker jag. Så var och köpte mig lite blandade kläder, eller ja, ganska mycket kläder.

Slog till på en mycket kvalitativ jacka från Stone Island. Något måste jag ju ha på mig under hösten. Sen klippte jag ett par nya Tommy Hillfiger pikés till min samling, jag är lite inne på seglar temat, det syns i vårat varddagsrum snart med hjälp utav den fina miniatyr fyren och båten jag ska köpa när jag får tid, Nilli är sugen på en svala i stål med, men jag vet inte riktigt ja.

Mycket snack om skor nu såhär till hösten, men jag hittade både fina kontorsskor från Ecco och sneakers från Sneaky Steve, kungligt snygga, kanske tom laddar upp en bild. Krängde ned ett par skjortor och LS T-shirts, det är tydligen trendigt i höst, första gången jag är ”modemedveten” tror jag.

När vi ändå var i kläd köpar tagen så köpte jag ett par ”mammabyxor” åt Nilla. Skit fräcka, och var inte alls ”tantiga” eller pösiga. Enligt hennes utsago satt de perfekt MEN….när vi relaxade lite hemma i soffan så upptäckte jag ett hål i dom, så fick lämmna tillbaka dom tyvärr.

Gled ned till mediamarkt, tänkte köpa mig ett playstation 3 nu när de är så nedsatta i pris, bara 3200kronor. Fick dock reda på att en ”slim” variant, tydligen mycket mindre, kommer i nästa vecka, så jag bokade bara en maskin och betalade, så kan Nilla kanske ta en tur dit och hämta det mot pappret jag fick i utbyte(skummt eg.). Klippte en film med i farten, Män som Hatar kvinnor för den nätta summan av 88;-, ganska galet på den filmen. Sen är det ju så att min honey har varit mycket sugen på en TV till sovrummet, eller kanske mest någon form av låda till sovrummet och sen var vi överens om att hänga en till skärm på väggen där inne, så tänkte jag att, ptja, why not, så slog till på en 50″ samsung tv till varddagsrummet, så hänger vi 42″ skärmen i sovrummet istället, vi var ju ändå där och hade pratat om det så var bara att le och se glad ut när vi hämtade ut den. Fick dock ta mammas bil, annars hade den inte fått plats :( Var hyffsat nöjd med min Mediamarkt vända idag.

Sen åkte vi hem med allt, fick hjälp med att trixa en hel del med alla prylar o påsar, kartonger m.m. Det var nu nilli började svära över lampan, som dock är kungligt snygg! Fast det tog sin tid. Nu har vi även hunnit baka negerbollar, de blev mycket goda, fast jag har bara nallat en, men jag kan garantera att det blir flera, men jag är fortfarande fetmätt efter att ha käkat en lunch på Max därvi mellanlandade, kan rekommendera att beställa ett Frisco Mål fast istället för nötkött, ta Delifresh kycklingkött!

Nej, nu ska jag relaxa lite och beställa lite underklälder från Resteröd tror jag, och ev strumpor. Har tydligen bara mina vanliga tunna svarta strumpor + en tiopack intersport luddstrumpor, och det är fasiken inga bra strumpor, riktigt kass, ludd överallt!

PS; Har ni tips på en snygg TV möbel kan ni meddela mig.

// Nikkz

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu