Feed on
Posts
Comments

Helgen känns lite klurig att sammanfatta på annat sätt än att säga att den var helt underbar. En bal på slottet hade i min värld inte slagit högre än hur vi har haft det.

Vi spenderade all vår tid med shopping, inredning, slipning och målning. Det blev så j*vla bra! Ska ta bilder och visa sedan tänkte jag. Vi kommer snart ha ett komplett båtinspirerat hem med en doft av franskt café.

Bord, stolar och hyllor har slipats och målats, tavlor har satts upp, vardagsrummet har förgyllts med ny tv-bänk, ny lampa, jäkligt heta gardiner och det fabulösa bordet. Barnrummet är fortfarande förvandlat till verkstad men ska snart återställas och nyställas.

Förutom allt det där och lite till så har vi sett movie, ätit hämtmat (jag käkade även kinamat för första gången i mitt liv), bakat chokladbollar, käkade också middag hos Niklas föräldrar och gav hans bror den där fotbollströjan.

Men nu så här, med kaffet i högsta hugg och tankarna flyger tillbaka till hur helgen varit så har jag en ny dröm. Jag vill bli målare/hantverkare/inredare. Det är väl ungefär som journalister, alltså att man måste vara allt i ett liksom. Blir extra sugen av att veta att man får ha rosa snickarbyxor på sig (JAG VILL VERKLIGEN HA ROSA SNICKARBYXOR), men det verkar bara vara på tv så det betyder att jag måste bli tvstjärna också, helst i Roomservice tror jag. Kanske med Ernst egentligen men han jobbar bäst själv!

Fattar inte hur jag ska hinna med allt jag vill men om inte jag hinner så kan jag nog manipulera vårt lilla barn att sätta mina drömmar till verket.

Till helgen kommer nog mammi och hälsar på, fy farao vad kul vi ska ha, sedan väntas en present till Niklas komma med posten..SPÄNNANDE!

+ Katten Jonsson kan numera klart och tydligt hoppa upp till fönsterbrädan alldeles själv.

Härrå! / Nilli och fripassageraren Kiddo Jonsson – Allström

(FÖRRESTEN HAR JAG EN VÄN SOM LIGGER INNE PÅ FÖRLOSSNINGEN NU. JAG DÖÖÖR SÅ SPÄNNANDE!)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu