Feed on
Posts
Comments

Alltså, det är det här med att vara fet alltså. INTE min grej! Tur att man får lön för mödan. Skitjobbigt när jag ska plocka upp saker från golvet sträcker mig i äggstocksområdet när jag ska få katterna att sluta klösa i soffan..Jaja, bara att hoppas på att tiden går fort. Oavsett vad folk säger så är jag less på att ha stor mage och väga 1000 kg. Kommer vara mer än taggad att komma tillbaka till det normala efteråt. Dessutom vill jag dricka vin. Inte massor, men jag vill smutta lite. Ska man amma i 6 månader så lär det dröja…

I dag tog jag sovmorgon, lyckades somna någon gång igår. Vaknade med huvudvärk. Gjorde kaffe. Spillde ut det…Undrar hur det ska gå med studierna idag…Ska ta tag i det om en liten stund. Svenskan först tror jag för då behöver inte hjärnan vara så skarp.

Har haft två dåliga dagar här, är helt slut av allt böjande och handlande men det ljusnar nog till helgen när jag får koppla av lite.

Läste nyss Niklas inlägg och det fick mig att le lite iaf. Att jag blev kär direkt när jag träffade honom första gången är det ingen tvekan om och att jag är mer kär nu är det heller inget snack om. För det bara är så. Han har allt jag önskar och är en underbar pojkvän. Värsta klichén egentligen men det kan jag lätt stå ut med. Älskar honom och är så stolt över att han ska bli pappa till mitt (vårt) barn.

För övrigt så är min jacka skickad och är i Örebro idag. Kanske får den redan idag då? Det skulle vara fint.

Lägger in en bild på barnvagnen också, den är dock mer beige än grå i verkligheten. Är nog reflexerna som gör att den ser ut som den gör på bilden men den är väldigt fin.

vagn

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu