Feed on
Posts
Comments

Som alla känner till så är det Måndag. För mig känns det Alltid som Söndagar. Det kommer bli lättare på Måndagar när kiddo är här för då kan jag vara ”ledig” med gott samvete. Nu känner jag mig lite stressad för att jag faktiskt borde plugga men jag är så himla trött idag, trots att jag sov väldigt bra i jämförelse med andra nätter, samtidigt så har en stor sten fallit från mina axlar så det känns skönt.

Kiddo sparkar iaf på massor och i morgon ska vi till barnmorskan. Då ska jag dricka sockerlösning och sedan ta blodprov. Det blir bara blodprov i fingret, det sa hon sist. Jag hatar nämligen sprutor och jag var blå i en månad i armvecket efter förra gången.

Iaf så är allt skickat från Ellos nu. Ska skicka tillbaka jeansen faktiskt, dom var ju sjukt snygga men det var strl 40 och inte strl 36 som jag hade beställt. Men det är inte hela världen, hittar nog några andra bra. Hoppas jag iaf. Dom hade nämligen inte kvar 36or så jag bestämde mig för att bara skicka tillbaka och inte byta.

Eftersom att vi inte ska på något bröllop så har jag nu en sprillans ny klänning till annan användning ist. Kanske till jul eller så.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu