Feed on
Posts
Comments

Jahapp. Nu sitter jag framför tvn med badlakan på huvudet. Har klätt på mig och väntar på att håret ska torka till lite så att det inte tar så lång tid att torka med hårtorken. Ska nog ta bussen som går vid kvart i 8 till sjukhuset. Kan bli lite sen då men orkar inte sitta där för tidigt.

Jag är dessutom sjukt hungrig och alldeles yr för att jag inte ätit. Det är klart att det blir så just idag bara för att jag inte Får äta förrän jag kommer hem igen. Alltså vid ca 10.30-11.00. Ska alltså, som sagt, dricka sockerlösning och sedan sitta på samma plats i 2 timmar, därefter ta blodprov. Efter det så antar jag att det blir som vanligt med att lyssna på kiddos hjärta, mäta magen, väga mig och allt vad det är. Inför proverna får jag inte äta eller någonting. Det var därför vi valde så tidigt på morgonen, det jag inte visste då var att det var några idioter som skulle väcka mig 2 i natt. Blev så fruktansvärt irriterad. Dom stod utanför någonstans och skrek, skrattade, sprang, ja jag vettefan vad dom höll på med. Vi gick upp och spanade lite men såg ingen.

Aja, bara att bita ihop. Snaaart mat.

Bakade kakor igår också ju, dom blev bra. Lite för söta trots att jag följde receptet till punkt och pricka men det smakar ändå snickerskakor och vi blev nöjda här hemma. Som ni ser så blev dom fina!

snickerskaka1

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu