Feed on
Posts
Comments

Ha! Jag är en del av en blogg som jag ibland glömmer att läsa. Än mindre skriva, tyvärr, eftersom oftast så håller mina inlägg en fruktansvärt hög nivå. Oftast.

Just nu väntar jag mest på att kiddobollen ska titta ut, och så väntar jag faktiskt lite på FOTBOLLS PREMIÄREN som går av stapeln i helgen. Jag får dock oroväckande underliggande blodblåsor på själva ”trampdynan” under stortån så jag funderar på om jag måste köpa nya skor. Men spela in nya skor till en premiär?! Ja, jag vet inte. Men blåsorna blir nu under båda fötterna, jag tror att jag har för små skor.

Hur som helst så går jag och lurar på om jag ska gå på föräldrautbildningen eller inte. Det är tre månadagar i rad på kvällen och kanske skulle man gå dit. Nilla är ju inte så sugen MEN alltså jag har hela tiden känt att detta kanske är lite min chans, vad vet jag. Skadar väl inte att gå dit en gång i alla fall, kan tänka mig att det kanske är någon ensam tjej och en kompis är rätt vanligt , sen en massa par, men en ensam kille?! Aja, sätter dom väl på plats helt enkelt ;) Fast bäst vore såklart om Pernilla följde med, men jag förstår henne, det är nog inte så roligt att sitta och höra mycket av sakerna som kvinna.

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image
Min absoluta favorit scen. Men undertonen bär jag med mig inombords. Denna är för topicen.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu