Feed on
Posts
Comments

pregDet finns saker som händer som man önskar att man själv kunde styra över. Jag är en sådan som gärna vill kunna säga att alla får göra vad dom vill hur dom vill utan att jag ska lägga mig i, samtidigt så önskar jag att jag någon gång kunde bestämma, styra och ställa över vissa människor så att dom inte var sådana stora idioter. Det kan tyckas vara dubbelmoral på hög nivå men det bryr jag mig inte om.

Det finns dom som sårat mig något fruktansvärt, någon som jag aldrig någonsin borde förlåta och någon som man kanske fortfarande ska se som ett barn och faktiskt ha överseende oavsett vad man egentligen tycker om det. Det finns dom som är så förbannat giriga att det enda som betyder något är att tjäna en hacka eller få all uppmärksamhet och får denna någon inte den uppmärksamheten så blir den förbannad.

Det finns så många som äcklar mig, som får mig att vilja be dom dra åt helvete, att jag aldrig vill se dom igen, eller höra av dom igen men det går inte. För man har förpliktelser. Man har förpliktelser av oavsett vad ställa sig högre än andra och inte sjunka till deras nivå. Det är det som får mig att bita ihop, hade jag inte haft det så hade vissa saker aldrig hänt. Vissa hade aldrig blivit sårade och andra saker hade blivit relevant jobbigare.

Man gör sina val, oavsett vad man tycker om dom. Ibland får man göra val som man egentligen ogillar bara för att man inte orkar med mer. Man tar den lättaste vägen för att resan till det där vägskälet varit så förbannat jävla lång och jobbig.

Ibland får man göra saker man inte vill, och låtsas som ingenting, ha en fasad som att ingenting har hänt. Men dom som vet att dom svikit får leva med det på deras samvete och dom vet vilka dom är. Det är någonting som iaf inte jag behöver leva med, och det är för mig huvudsaken just nu.

Jag är trött på dom som låtsas vara något jävla offer, jag är trött på lata själviska idioter och jag är less på skitsnack, lögner och patrask, men jag får leva med det.

/Nilli

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu