Feed on
Posts
Comments

fabler-groda2 skotbord1underlagg1 overkast

Det har varit en fullspäckad helg. Hade behövt en dag till vila känner jag. I morse frågade jag t.o.m Niklas var han var på väg. Han skulle till jobbet såklart men jag var helt säker på att det var Söndag och inte Måndag.

I Fredags var det som vanligt. Niklas kommer hem. Relativt sent iaf. Önskar att han slutade tidigare, och att han jobbade i Norrköping. Hade varit skönt. Alla andra dagar går det väl bra men tråkigt på Fredagar. Det känns som att det blir kortare helg nu. Vi gjorde inte så mycket. Såg på tv tror jag.

I Lördags fyllde hans mamma år så vi var där på fika. Först var vi dock på stan och shoppade lite, sedan fika hemma hos Niklas föräldrar, därefter hem igen, spelade lite tv spel och sedan ner till en restaurang för att äta middag tillsammans med dom. Det var kulturnatt i stan så vi var och kollade på något coverband bara för att det var Niklas gamla lärare som spelade trummor. Vi stannade inte länge. Kom hem och somnade tidigt..

Söndagen startade vi med att tvätta mellan 7 och 12, städade och fixade, Niklas hämtade en bil, sedan åkte vi till Linköping aka Ikea och köpte skötbord, nalle, saker till skötbordet, nytt överkast och lite annat sånt. Åt på Burger king. Efter det tillbaka till Norrköping igen, storhandlade mat och sedan hem. Jag satte ihop skötbordet medan Niklas lämnade tillbaka bilen, sedan fixade vi lite där inne.

Vi köpte två filmer också, Gökboet och Cinderella man. Gökboet är världens bästa film men igår såg vi Cinderella man och det var så himla fin. Alla borde se den. Riktigt bra movie.

För övrigt så gjorde Niklas sjukt god mat igår som jag ska äta till lunch idag också. Någon variation på kycklingcurry fast vegetarisk. Mmmmmmmm det var fruktansvärt gott!

I dag ska jag plugga ordentligt. Det måste göras. Så fort Katten Jonsson lugnar ner sig. Hon är alltid galen minst en timme på morgonen, oftast flera. River ner mina grejer osv. Så det är bara att vänta ut…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu