Feed on
Posts
Comments

Hej

Det gick bra hos barnmorskan igår även fast det var jobbigt. Man mår vääldigt dåligt av sockerlösning. Hade migränliknande huvudvärk resten av dagen och kände mig fruktansvärt bakis men i dag mår jag bra trots att jag är väldigt trött. Har varit det i två veckor nu. Tror jag har förvärkar, av vad som står på nätet så känns det precis såhär. Känns lite småläskigt, vill ju inte att kiddo ska komma ut alldeles för tidigt. Men det är tydligen vanligt att ha förvärkar de tre sista månaderna så det är säkert ingenting farligt alls.

Nästa riktiga möte hos barnmorskan är den 9e, då kanske man har ett par frågor på lager. Gällande både amning, vaccin och förvärkar.

Iaf så är det loppisdag idag, Onsdag. Men tror inte jag ska gå, även om vi skulle köpa ganska många ramar i olika storlekar, måla om och sätta upp i kollage på väggen. Men kan köpa i helgen också. Loppis är bra skit, iaf om man ska köpa sånt där, inte om man köper kläder. Blir skabbigare och skabbigare för varje år.

Och, nu väntas bara ett paket från Ellos. Det kommer nog i dag. Ska bli mysigt. Måste ordna en plats för alla kiddos kläder. Presenten till mamma har kommit också, den var kanske inte lika fin som jag trodde men det blir bra. Det är en lite småmysig present. Kan ju inte säga vad det är här för då läcker det nog som ett såll.

Är som sagt sugen på lite pyssel så i helgen ska jag nog lura ut någonting kul. Hoppas att det är något kul som Niklas gillar också men han brukar ju vara villig att göra det mesta. Vi ska ju även göra gipsavgjutning på magen. Kanske i helgen.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu