Feed on
Posts
Comments
«
»

fetto3

I dag har jag varit på stan i princip hela dagen.

Lämnade tillbaka Wallander-Prästen i ”morse”, sedan gick jag ner till stan. Köpte ett par fina höst/vinter stövlar, med låg platå i stället för klack, ska ta bild och visa för dom är jäävligt snygga. Och då ska man veta att jag i princip hatar platåskor. Sedan köpte jag foundation, puder, läppglans, hårfärg, två klänningar, en barbapappa body till kiddo plus en liten till extra sak till mamma , just det, köpte ett rosa bandet, gipsbindor, järntabletter, sytråd och synålar också.. Förutom det så åt jag lunch på Sandys och dissade en Greenpeace-arbetare strax innan:

Han sa; Hej! Vad vet du om Greenpeace?

Varav jag svarar: DU, JAG ÄR INTE INTRESSERAD AV NÅGONTING ANNAT ÄN MAT!

Låter ju inte så farligt men en och annan vet hur jag låter när jag blir förbannad, och extra förbannad är jag när jag är utsvulten och svimfärdig. Stackars lilla blondy-killen. Han var förmodligen typ 20, alltså inte alls mycket yngre än mig men han såg lite bortkommen ut och hatade förmodligen sitt jobb redan innan jag skäller på honom.

På vägen hem släpade jag allt med tunga steg, gick in på Hemköp, handlade julmust, franska och apelsinjuice. Glömde torrfoder till katterna och mer smör men det får bli i morgon. Hämtade ut kiddos paket med kläder och släpade än mer hem. Sedan dess har jag färgat håret, sett på tv och ätit. Är en jävligt lång dag, och kväll känner jag och jag är fortfarande irriterad. Har varit det i några dagar. Sedan så kan jag inte sova på nätterna heller. Det hatar jag. Jag måste ha somnat SENAST 23.00 annars är det liksom kört. Idioti.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu