Feed on
Posts
Comments

Happ

gips2

gips3

gips4

Helgen har vi spenderat med lite shopping. Vi har storhandlat mat, sedan hittade vi en perfekt jäättestor spegel som jag letat efter, målarsaker till tavlor, en matta till sovrummet, blockljus, nya underkläder och lite andra småsaker. Jag köpte ju mina klänningar och en hel del annat i Fredags under dagen så kände att det var dags att låta kortet vila i helgen. Särskilt eftersom att jag ska till V i Linköping på Tisdag, då ska vi fika och gå på stan. Ska bli roligt att se henne igen.

I övrigt har vi sett på film och lyssnat på p3 dokumentärer. Låter nog inte så mycket för världen men det är fint. Livet är fint med Niklas.

I dag när vi kom hem från stan så gjorde vi gips på magen, blev helt okej men måste fila till kanterna. Det var väldigt roligt. Och såklart sparkade Kiddo massor under tiden. Är förvånad att det inte blev fotmärken på insidan.

Vi har lite planer för lägenheten också, känns fortfarande halvgjort så det ska bli roligt att fixa mer. Och kanske passa på innan Kiddo kommer.

Har haft en fin men för kort familjehelg på alla sätt och vis med långa telefonsamtal.

Till veckan ska vi skruva upp  hyllor och tavlor på väggen. Skönt att äntligen få det gjort. Dessutom har vi hittat fina lampor som vi förmodligen ska köpa, en var tillfälligt slut och en var vi inte säkra på om det skulle passa.

Har inte ätit så mycket godis som jag gjort den här helgen sedan förra julen eller så. Har ätit så fruktansvärt onyttigt senaste veckan att det måste bli en förändring from nästa och framöver. Mer wok och sånt, det är ju faktiskt Mycket godare än snabbmat och mackor. Vill ju inte vara fet efter förlossningen.

Hejdå.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu