Feed on
Posts
Comments
«

Smärtstillande

Vi har blivit inbjudna till föräldragruppen, är 4 träffar eller något. Niklas är rätt intresserad av att gå, vilket jag förstår men jag är inte lika intresserad. Framför allt för att jag inte vill höra något mer om förlossningen. Har varit rädd så att det räcker och blir över, jag väntar hellre tills jag är där och ska föda, för då lär jag inte bry mig om så mycket annat än att Kiddo ska ut.

Har suttit och läst lite om olika bedövningar. Och det är då ett helvete det här med nålar. Ska man ha ryggmärgsbedövning så måste man ju ha nål i armvecket eller handen också, och då få en skitlång nål in i ryggen, och när jag läste så lät det inte som att det gick snabbt heller…Usch. Kommer vara så jävla glad när det är över. Ska väl inte klaga heller, ville ju bli med barn och är lyckligare än någonsin just nu trots allt men jag har sjukhus och nål-skräck, vilket i sin tur bidrar med dåligt humör pga oro och annat.

Vissa säger att det är som att föda en tresits soffa på tvären och andra minns knappt hur det kändes för det är sånt som förträngs när man väl får se sitt barn. Är väl inte så mycket att göra…Bara pinas och hoppas på att det går snabbt.

Ska dock höra med andra som fött barn hur det var för dom, eller, främst vad dom tog för bedövning och hur det gick till.

Är även sjukligt nyfiken på om det blir en Linnea Maria eller en Linus Åke. Jag tror kille men de flesta andra tror tjej så vi får se…Spännande.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu